Oplægsholdere 2023

I 2023 har vi snart fornøjelsen af at kunne præsentere følgende oplægsholdere:

Aktuelt har Mikkel V. Rasmussen siddet med i følgegruppen for Sundhedsstyrelsens faglige oplæg til 10 års planen for psykiatri. Og lige nu arbejder alle organisationer, faggrupper og patient- og pårørendeforeninger sammen om en 10 års plan for psykiatrien.

Derudover er Mikkel medstifter og tidligere formand af ”Psykiatri-Listen” – som blev valgt ind i regionsrådet i Region Midtjylland. Mikkel var således regionspolitiker i årene 2017-2020. Mikkel er fortsat aktiv i bestyrelsen for Psykiatrilisten.
Psykiatrilisten blev valgt ind igen ved seneste regionsvalg og kæmper således fortsat for bedre vilkår i psykiatrien.

Siden 2019 har Mikkel stiftet en græsrodsbevægelse under hashtagget #VærdigPsykiatriForAlle. Der har været afholdt 3 store happenings foran Christiansborg, skrevet en bog og har i den sammenhæng været til foretræde for Folketingets Sundhedsudvalg.

Mikkel Rasmussen er speciallæge i psykiatri. Han har erfaring med almen praksis i Norge og har i Danmark arbejdet i sengeafsnit og ambulatorier i psykiatrien. Han har været overlæge i den akutte psykiatri (Psykiatrisk Akutmodtagelse på Psykiatrisk Hospital i Risskov og senere Fælles Akut Afdelingen på Skejby Sygehus). Han har også været ledende overlæge/cheflæge på Psykiatrisk Afdeling i Vejle i Region Syddanmark.

Mikkel er næstformand i Dansk Psykiatrisk Selskab (DPS).

E-mailadresse: mikkel.rasmussen@gmail.com
Tlf.: 5239 7936

576A2021-F431-4B0A-A933-072D15ED06E5

Mikkel V. Rasmussen

Michael Danielsen
Michael Danielsen er kendt som en jovial, inddragende formidler der med skarphed og humor får sit publikum til at kigge ind ad og reflektere over sig selv en ekstra gang. Han er direkte og klar i sin formidling.

Michael store motivation er at lave noget der virker for dig i praksis. Det afspejler sig i de konkrete redskaber du får og sikkert vil kunne bruge straks. Hans specialer er teamsamarbejde, ledelse og arbejdsmiljø med udgangspunkt i at undgå forråelse og sikre arbejdsglæde, engagement og udvikling. Derudover er Michael stærkt optaget af de psykisk sårbare i samfundet og har lavet utallige uddannelser, kurser og foredrag om netop dette emne.

Et foredrag med Michael Danielsen giver dig:
Let anvendelige redskaber – blandt andet til at undgår forråelse
En foredragsholder, der har afprøvet sin viden i ”marken” og derved sikret sig at det virker
Indhold, der er 100% tilrettet til jeres møde, situation og ønsker
I et foredrag med Michael Danielsen er I garanteret, at metoderne er afprøvet i danske virksomheder, og samtidig går I fra foredraget med ny viden og nye måder at løse de svære situationer der opstår i arbejdslivet. Vi ved at redskaberne der gives, er let anvendelige. Michael Danielsens erfaringer strækker sig blandt andet over 12 år hos Psykiatrifonden (heraf 5 år som chefpsykolog). Han har altid beskæftiget sig med det gode arbejdsliv og har selv været både chef, afdelingsleder og koordinator.

Derudover har han afholdt foredrag, kurser og uddannelser i mere end 20 år.

Michael Danielsens foredrag tager udgangspunkt i begrebet forråelse. Forråelse er et begreb, der beskriver hvordan man som professionel og arbejdsfællesskab kan ende med at vende negative følelser mod dem, man arbejder med og for, hvis ikke fællesskabet tager ansvar for sig selv og hinanden.

Du er på vej mod forråelse når du ser tonen mellem Jer er blevet hård og rå. Når dine frustrationer går ud over kunder/borgere/patienter, når du føler at din arbejdsglæde er væk og du ikke længere er i stand til at give den kvalificerede støtte du normalt kan. Ovenstående kan resultere i mobning og konfliktadfærd og i sidste ende forråelse. Det er det Michael giver redskaber til at kunne undgå.

michael-danielsen

Michael Danielsen

Mathilde Falch
Glæd jer til et nærværende, musikalsk og akustisk foredrag i selskab med musiker og SIND-ambassadør, Mathilde Falch.

Mathilde Falch har de sidste 12 år kørt rundt i landet og lavet sine “fortællekoncerter”, som er et mix mellem sine egne sange og sin personlige historie med psykiatri og misbrug. Mathilde Falch fortæller gribende om at komme over på den anden side, hvor sangskrivningen og musikken fik afgørende betydning. Med det særlige nærvær, humoren og den varme som kendetegner Mathilde.

Mathilde har de sidste mange år haft fokus på at være med til at give psykisk sårbare, misbrugere og pårørende en stærk stemme. Mathilde ønsker at sætte ild til den skam der ofte er forbundet med at være ramt af disse tabubelagte omstændigheder.

I sine fortællekoncerter viser Mathilde Falch noget af alt den råstyrke og livserfaring frem, der medfølger når man kommer igennem nogle af livets hårde kampe.

Deltagerne kan forvente en aften med masser af nærvær, dybe tekster, styrke, ærlighed, glimt i øjet og høj kvalitet.

Mathilde Falch har udgivet fem albums og en EP på sit eget pladeselskab og har i mange år været en af landets mest turnerende musikere.

Mathilde er en af de helt afgørende skikkelser i arbejdet med psykisk sårbare, fordi hun kender sårbarheden indefra. Hun kan dermed give en fortælling, som næsten pr definition vækker genklang hos de der er ramt. Der er kommet flere og flere med psykisk sårbarhed, og derfor er det fantastisk, at Mathilde kan fortælle om lidelsen, men også om lyset. Hvordan man kommer igennem.
Poul Nyrup Rasmussen, tidl. Statsminister og grundlægger af HEADSPACE

Mathilde Falch

Jesper Bergstrøm
Jesper Bergstrøm har specialiseret sig i at hjælpe sælgere, ledere og rådgivere til at få mere gennemslagskraft ved at bruge deres kropssprog optimalt for derigennem at få mere succes i sociale situationer som kundemøder, networking og præsentationer.

Han er også stor fortaler for at være i godt humør og sprede god energi på arbejdspladsen og til alle mennesker omkring sig.

Jesper er en energisk og passioneret coach og foredragsholder der flittigt bliver brugt på tv og i radioen.

Senest har han været aktuel med bogen “smil dig glad” og tv-programmerne “Taler du kropssprog?”.

Se mere på Jesper Bergstrøms hjemmeside.

jesper-bergstrom-9411

Jesper Bergstrøm

Rebellens Kor
At deltage i Rebellens kor har for mange kormedlemmer fået en særlig plads i hjertet. En bred vifte af personligheder mødes hver fredag kl 9-10 og synger, så taget er ved at lette.

Det betyder intet, hvilken stemme man deltager med eller om, man har en stemme. Her er det fælleskabet og følelsen af samhørighed, der har værdi.

rebellens-kor

Rebellens Kor

Print Friendly, PDF & Email