Steen Hilling

Steen Hilling: Direktør, Cand. Pæd. Psyk. og lektor

Steen Hilling er direktør for Munkholm Kursus og Projektcenter i Jelling og har i mere end 16 år beskæftiget sig med udviklingen af konkrete pædagogiske redskaber, der har til hensigt at støtte både børn, unge og voksnes faglige, personlige og sociale udvikling.

”For at opleve livskvalitet, sundhed og anerkendelse er der nogle forudsætninger, der skal være på plads i ens voksenudvikling – eksempelvis at have empati, skabe selvværd og vide hvad anerkendelse er. I mit oplæg vil jeg sætte temaerne ind i en udviklingsbaseret ramme, og vise hvordan man som medarbejder kan skabe udvikling hos sig selv og andre. Derefter opstilles en neuropædagogisk model for konkret tænkende voksne. Denne udvikles frem mod tydelige pædagogiske metoder for ens virke som professionel. Vi spiller først sammen, når der skabes udvikling for borgeren”.

Litteratur:

Hilling, 2002, Motivationens grundlag, Munkholm Forlag

Hilling & Foldbjerg, 2011, Den kompenserende specialundervisning – læringsteori og pædagogisk praksis, Munkholm Forlag

4 håndbøger i det neuropædagogiske emnefelt: opmærksomhed, analyser (ny læring), hukommelse & strategier. Munkholm Forlag

Specialtilbud for deltagerne i IFS Seminar 2020 !!!

Normalprisen for disse seks fagbøger er 850 kr. På IFS seminaret kan deltagerne købe dem for kun 250 kr. i alt. Betaling via Mobilepay eller girokort.

http://www.munkholm.cc/

Print Friendly, PDF & Email