IFS møde den 15. december 2017

IFS møde den 15. december 2017

Hermed et ordentligt og fyldestgørende referat af seneste møde afholdt i arbejdsgruppen, IFS fredag den 15. december 2017.

Tilstede var Hr Formand Frank Hulgaard, Fru Næstformandinde Karen Moldrup, Polarforsker Louisa Karlsen, Referent mm Jørn Bæk – og på sidelinjen Nala og Andrea.

Mødet startede med indtagelse af brunch i Café Kaffegal (socialøkonomisk café) i Aarhus midtby, hvor vi mødtes efter svære trafikale problemer og forsvinden i byens mange gader. Mødet endte med at blive afholdt i kantinen i Navitas, der et meget velegnet sted til formålet, og har en fantastisk udsigt over by og vand og en aldeles glimrende P-kælder.

Dagens dagsorden:

Det kommende seminar: promovering, økonomi, invitationer, program, forløb og meget mere…

Punktet afstedkom megen tale og mange gode indslag i debatten. Overordnet betragtet er arbejdsgruppen enige om at det ser fint ud – programmet er komplet, aftalen med hotellet kom på plads efter nogle små justeringer, f.eks. at der er frokost kl. 12 den første dag ved ankomst, at vi får et meeeget bedre undervisnings / mødelokale. Udsendelse af invitationer blev fordelt, økonomien blev gennemgået og der var sikkert meget mere klog snak der fortoner sig lidt….

IFS – nu og i fremtiden

Dette punkt medførte gode historier om gamle dage og slet skjulte våde øjne!! Der er enighed om at der stadig er et behov for en forening som IFS og at vi gør noget anderledes end de fleste, nemlig den bevidste sammenblanding af faglighed, hygge og fællesskab. Vores nye slogan kunne være ”IFS – din forening for Faglighed og Fællesskab” (tak Andrea)

Vi talte bl.a. om effekten af færre oplægsholdere, men med mere tid til den enkelte og større inddragelse af deltagerne – mere tid til social og faglig ”networking” og at fortsætte med øget fokus på plussider og effekt at indsatsen på arbejdspladserne.

Og så trængte nogen til at komme ud af storbyens ”trængsel og alarm”, hvorfor mødet afsluttedes i god ro og orden. Vi er taknemlige for at Louisa og Frank deltog i mødet. De præsterede nemlig at blive væk i byen flere gange.

Print Friendly, PDF & Email
1 Kommentar
  1. Virkelig gode og informative referater…..tak for det

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.