Seminar 2020

Tema:

Livskvalitet, sundhed og anerkendelse i praksis

– Spiller vi sammen..?

 

Seminaret afholdes onsdag den 18., torsdag den 19. og fredag den 20. marts på

Hotel Park
Viaduktvej 28
5500 Middelfart
www.millinghotels.dk

Vi har booket 80 enkeltværelser & 10 dobbelte værelser. Først til mølle princippet! Deltagere ud over dette må forvente logi uden for Hotel Park. Dette fungerer dog også fint.

Fotos: Park Hotel, Middelfart

Epilog – 2019

Vi er glade og tilfredse med forløbet af IFS seminar 2019. Som nogen måske hørte mig sige, så er et seminar – eller en fest – ikke bedre end dem, der deltager.

Så jeg konkluderer at dette års seminar har haft supergode gæster. Der er kommet fra hele landet, og dermed har medvirket til at et af IFS´ grundtanker er blevet næret, nemlig tanken om videndeling og erfaringsudveksling, på tværs af hele landet.

Vi har også set at en anden af vores grundtanker har fået luft under vingerne, nemlig tanken om fællesskab.

Det er så dejligt at opleve at vi alle betyder noget for hinanden – at de gode historier fra arbejdet (og livet) bliver delt. Der er også fortalt knap så gode historier, men så er vi jo i trygge hænder som én sagde, med så mange kyndige og erfarne kolleger til stede.

Egentlig kan det vel ikke siges meget bedre?

Tilbage er så at fortælle at vi nu analyserer de mange evalueringsskemaer, forsøger at lære fra dem og snarest går i gang med at tematisere næste års seminar, 2020.

Tusind tak for Jeres vilje og lyst til at medvirke. Jeg håber vi mødes til næste år, og måske ved andre lejligheder.

På vegne af bestyrelse og arbejdsgruppe

– Jørn Bæk

Print Friendly, PDF & Email